ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ

Επιλεκτικότητα

Στην σημερινή εποχή η βιομηχανία των εκδόσεων είναι τεράστια και ποικιλόμορφη. Πάρα πολλές πληροφορίες από πολλά διαφορετικά κανάλια πλημμυρίζουν το κοινό το οποίο παρατηρεί με δέος τα τόσα πολλά μηνύματα. Οι Arigata™ θα παραμείνουν επιλεκτικοί ως προς τις εκδόσεις και τους συγγραφείς με τους οποίους συνεργάζονται. Πιστεύουμε στις βιώσιμες, μακροχρόνιες, επαγγελματικές σχέσεις παρότι δεχόμαστε την ανοιχτή αγορά και τις διαφανείς διαδικασίες. Είμαστε ένας ποιοτικός, εστιασμένος, επιλεκτικός εκδοτικός οίκος που βασίζεται και εμπνέεται από τα ιδανικά και την αποστολή του και απευθυνόμαστε στο ελληνικό και το ξένο κοινό.

Εστιασμός

Πιστεύουμε ότι είμαστε ανάμεσα στους πρώτους που ασχολούνται με θέματα τέτοιου ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Σίγουρα πάντως κατέχουμε την πιο εστιασμένη θέση, γιατί ήδη μελετάμε, συνεργαζόμαστε με ανθρώπους της ίδιας φιλοσοφίας και εφαρμόζουμε τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, πλησιάζοντας καθημερινά το όραμά μας.

Επιχειρηματική Ευθύνη

Πιστεύουμε ότι ο καθένας μας πρέπει να αποδίδει ένα μέρος από αυτά που τόσο γενναιόδωρα μας προσφέρονται από τον Δημιουργό. Το ίδρυμα Arigata™ είναι ένας οργανισμός με αυτόν ακριβώς τον στόχο και προσφέρει το 10% των εσόδων κάθε προϊόντος των Arigata™ εκδόσεων σε κοινωφελείς οργανισμούς. Είμαστε αρωγοί της κοινωνίας μας και δεσμευόμαστε να βοηθούμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις.

Ποιοτικά, Ωφέλιμα προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές ούτως ώστε να εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του οργανισμού. Δεσμευόμαστε να διαθέτουμε ωφέλιμα προϊόντα στις καλυτερες τιμές και αγωνιζόμαστε να το πετύχουμε για το κάθε ένα από αυτά. Εννοείται ότι οι Arigata™ δεν έχουν ως κίνητρο το κέρδος, αντίθετα η κινητήρια δύναμή τους είναι το όραμα και η αποστολή τους.

Πιστοί Υποστηρικτές

Είμαστε πιστοί υποστηρικτές όλων των συγγραφέων & των καλλιτεχνών που με υπευθυνότητα διαλέγουμε για να εκδόσουμε τα έργα τους. Τους στηρίζουμε σε όλα τα επίπεδα ώστε να ακουστεί η φωνή τους  και να γίνει γνωστό το έργο τους στον κόσμο, όπως ακριβώς το οραματίστηκαν.