Οι τρόποι πληρωμής που είναι διαθέσιμοι στο www.arigata.eu  είναι οι εξής:

1.Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες εκδιδόμενες απο οποιαδήποτε τράπεζα με τα εμπορικά σήματα Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της EUROBANK EFG.

cards_hor_Eurobank

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Eurobank . Σημειώνεται ότι το www.arigata.eu  δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας EUROBANK μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

2. PayPal

Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών. (https://www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο PayPal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω του PayPal.

footer2

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μόνον για παραγγελίες εσωτερικού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών στο email sales@arigata.eu ή τηλέφωνο στο +30212 1056566.

Λογαριασμοί σε τράπεζες που μπορούν οι πελάτες μας να κάνουν καταθέσεις:

Δικαιούχος: ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τράπεζα Δικαιούχου: ALPHA BANK SA

ABA/Swift Code/BIC: CRBAGRAA

Λογαριαμός Δικαιούχου:

ΙΒΑΝ: GR68 0140 1820 1820 0200 2004 450

Alpha_Bank